Astro; Solar Interruption?

Hari tu cam tetibe ade rancangan kat astro berenti and keluar message ni:

A solar interruption is affecting transmission for a few minutes. We apologise for the inconvenience. Our Astro service will resume shortly.

astro-solar-interuption

So saje2 la aku amik gambar with Alif sebagai model tak rasmi..heehhe..kejap jek pon…dalam few minutes..

Ape motif post ni? Ntah laa..sebab aku cam tak tau nak cite pe..hahaha..

Hari ni takde wat pe pon..Anas dari pagi sampai skang tak balik2 lagi…dok ade pertandingan futsal ape ntah..tak menang pon..dok tengok orang lawan final…aku dah suh balik dah..tak nak gak balik..huu..

Anak dier plak dok tak sudah dok tanye2 ayah..ayah…huu…balik la ayah oi..anak awak tunggu ni…dah kalah dah pon..haahaha.. :p

 

Incoming search terms:

  • solar interruption (32)
  • solar interruption astro (2)
  • a solar interruption is affecting transmission (1)
  • solar interruption#spf=1 (1)