Little P’s 3d scan

Little P’s 3d scan

At 28 weeks.. Little P pegi berscan2 3d bagai..hehe.. So ini la rupa Little P... Ramai yang kata macam Alif..hehehe.. Agak kurang kerjasama gak la dari Little P masa dok buat 3D scan ni.. asik2 dia nak pandang belakang jeee...tanak tunjuk muka dia..ni la gambar yang...

anas pegi bali..

anas pegi bali..

cam tajuk tuh la..da 3 hari da dier g sane..dier pegi sane ngan org office dier..kirenyer company trip la ni..fully sponsored..xpe la tu..huu..kena tinggal..huu..mmg xle ikot pn..heh..len ar kalu same kije.:D..yang buat jadik marah ni ade ke dier xbawak henpon, da la...

read more
Preparations as for now..

Preparations as for now..

um..xtau la nk cakap baper percent da preparations....seriously majlis aku ni kitorang dok wat budget2 jek..setakat mana mampu nk kuarkan duit..huu..but as for now yg da buat:   canopy - xingat la name company tu, tp owner dier tu sedare paksu..so ala2 dapat la...

read more
Habibah and Anas

Habibah and Anas

hulo..wah..da lama da xtulis blog ni..before this ade jugak blog kat blogger..tp rase nyer last update ade la bulan lepas kot. heh..tu pon da almost bape bulan ntah kot xtulis2..it's not that xde ape yg nak ditulis, tp cam malas jek..eh..busy la..hehe..kat blog tu...

read more
Heartbeat.my
Hantarankahwin
NurismaHomestay
Little Whiz
CreativelyBeba

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu