Makan-makan di DUBU-DUBU

Makan-makan di DUBU-DUBU

Ni kes mengidam la ni..haha..tetiba macam nak makan Spicy Toppokki  or Spicy rice cake la gitu..Selalu tengok kat drama korea...diorang dok makan mende alah ni..rasa macam eh..sedap ke?? gitu... jadi nya tanya la kawan mana boleh dapat makan korean food yang halal ni...

Artwork for wedding card..

Artwork for wedding card..

malam khamis hari tu org kad tu da emailkan artwork for kad kahwin tu..cantik gak laa..heheh..tp ade la some corrections yg kena wat..ingat ke nk pegi jek sane nnt..senang tukar n setelkan 50% deposit tu before diorang bule print..xpayah la nk bolak-bolik ngan...

read more
anas pegi bali..

anas pegi bali..

cam tajuk tuh la..da 3 hari da dier g sane..dier pegi sane ngan org office dier..kirenyer company trip la ni..fully sponsored..xpe la tu..huu..kena tinggal..huu..mmg xle ikot pn..heh..len ar kalu same kije.:D..yang buat jadik marah ni ade ke dier xbawak henpon, da la...

read more
Preparations as for now..

Preparations as for now..

um..xtau la nk cakap baper percent da preparations....seriously majlis aku ni kitorang dok wat budget2 jek..setakat mana mampu nk kuarkan duit..huu..but as for now yg da buat:   canopy - xingat la name company tu, tp owner dier tu sedare paksu..so ala2 dapat la...

read more
Habibah and Anas

Habibah and Anas

hulo..wah..da lama da xtulis blog ni..before this ade jugak blog kat blogger..tp rase nyer last update ade la bulan lepas kot. heh..tu pon da almost bape bulan ntah kot xtulis2..it's not that xde ape yg nak ditulis, tp cam malas jek..eh..busy la..hehe..kat blog tu...

read more

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu

Incoming search terms:

  • ibu bayi blog (1)