before balik dari sabah aritu aku ade la beli ubat..ala2 cam jamu la kot..herba2 ni..aku beli 3 jenis..satu ubat ntuk kurus..satu tu cam ubat ntuk tambah energy (ye la..dok asik xbape cukup tdo malam..tp sambung siang..haha..skang ni alif siang tdo..) then lagi satu ubat  yg pil ikan haruan tu…

aku makan ubat2 tu cam ok jek rasanya..susu aku pam pon xde effect..still byk lagi..lgpon aku skang ni hari2 minum air soya (jenama season yg kurang manis..mmg terbaek..aku mmg suke minum sejak dari pregnant dlu..) tp 2 hari lepas aku tgk alif malam2 cam kembung plak perut dier (tp alif xde la meragam sgt..dier budak baik!)..huu..aku slalu kalu pam mmg time alif tdo ke ape ke..so mmg dalam sehari tu..ade la yg aku kasi susu yg fresh baru pam..then slalunye aku kuarkan yg dalam fridge tu..supaya xde la lama sgt stock kat dalam tu..tu yg aku xperasan kot effect dier kat alif…skang ni aku da pakai susu yg aku pam masa aku makan ubat dlu tu..tu yg nampak btol effectnye..bile aku bace balik ape yg aku taip tu rasa2nye korang paham ke? hahaha..

so skang ni xde la aku mkn sume ubat2 tu..walopon aku xtau yg mana satu sebenarnye yg wat alif kembung ni..huu..xpayah la take chances..sian lak alif..mak kurus cara semulajadi jek la alif ek..hehe…tp susu yg aku pam masa aku makan ubat tu camne plak ek..huu..sayang betol kalu nk buang..byk tu (dlm 55+ oz jugak)..huu..rasanya kalu bg sket yg pam masa makan ubat tu then alternate ngan yg baru rasanya ok x? huu…

alif skang ni da besar da..pastu da putih cam mak dier..huuu..da sama da skang ni..mmg tinggal ayah dier sorang jek yg agak malap..hahaha..da pandai da dier dok isap2 ibu jari..berbunyi2..cup.cap.cup.cap..hahaha…cute nye..suara dier pon cute sgt…hahaha..da kalu anak sendri tu ape jek la yg x cute agaknye..hehehe…:D asik delay jek nk upload gambar en. alif ni..xpe la..kat bawah ni gambar latest en alif ngan ayah dier..hohoho..

en alif and ayah..then kat bawah ni ade video time si alif dgn beshnye menghisap jari..hahaha..loading lama sket la kot..tu pon aku da reducekan file size…huuu..

written by beba

Incoming search terms:

  • ubat kurus (45)
  • ubat kurus dari thailand (39)
  • ubat kurus thailand (39)