hohoho..baru jek 2-3 hari lepas aku cam tau yang kita boleh order pizza hut online je…and bayar pon boleh guna maybank2u…besh2..so tadi sebab kitorang takde kereta nak keluar rumah (pak mentua ku pinjam bawak balik klias sbb keter dier rosak..) kitorang pon pe lagi….order la pizza..hahahha…

senang jek order nya..and kejap jek dah sampai (depend on berapa banyak yg kita order gak)…td kitorang order dalam setengah jam da sampai da depan gate umah..hohoho…

Order Pizza @ Pizza Hut online....

Order Pizza @ Pizza Hut online....

Bayar terus pakai maybank2u kay..

Bayar terus pakai maybank2u kay..

hohoho..senang bayar terus pakai m2u ni..tak payah la kita nak sediakan duit2 kecik ni nak bayar kat orang yg deliver pizza tuh…and sampai pon still panas lagi pizza nya…mmg besh laa makan…

p.s: nak amik gambar piza tadi, tapi bateri camera tengah charge plak..hohoho..

written by beba

Incoming search terms:

  • pizza hut (38)
  • cara nak order pizza hut delivery (22)
  • cara order pizza hut online (20)
  • pizza hut online (18)
  • cara order pizza hut (14)