Hari ni laki aku dok nak pergi panjat Gunung Kinabalu lagi..ada kali ke-4 dah kot dier naik ni…benda alah ni company punye event..so dier pon cam jadik AJK keselamatan ke cam gitu laa..tapi tadi sms kata cam nak demam..tak tau la dier naik ke tak esok…

Aku pulak rasanya bule ke kalau nak naik Gunung Kinabalu ni? hehehe..cam tak kompiden jek..stamina langsung takdak..exercise sangat la takde..bukan kurang ye..tak ade..apa la nak jadik..tak mengamalkan gaya hidup sihat aku ni..huu~~ but at least nama aku dan naik atas Gunung Kinabalu dah…hehehehe..

naik-gunung-kinabalu

p.s: nak makan pe esok ek..?

written by beba

Incoming search terms:

  • GUNUNG KINABALU (50)