Beg SEED hitamku...Thanks dak p..:D

Beg SEED hitamku...Thanks dak p..:D

hohoho..skang ni aku da ade beg doraemon! Agak baru la belinya beg ni..tak sampai sebulan lagi umurnya..kot..:p..hehe….aku mmg da agak lama gak nak beli beg besar ni…ade gak la dok usha2 2-3 kali kat padini concept store tu…tp sbb duit pon agak kureng..sebok dok beli benda lain…beli baju alif la etc..so benda ni pon cam tak terbeli2….asik tunda2 jek..then masa kitorang dok jalan2 kat 1Borneo..tetibe dak p cam cakap..

jom la pegi beli beg besar yang awak nak tu..

lebih kurang camtu la ayat dier..hehe..aku cam tak berapa ingat plak the exact phrase yang dak p gune..:p so aku pon cam…wohh..semangat terus..hahaha..so kitorang pon pegi balik kedai tu..tp cam tak sure plak yg mana aku tgk dlu tu..hahaha…so last2 aku pilihlah beg SEED warna hitam…hohoho…beshnyer…..:D

Sekarang ni..kalau pergi memana and aku rasa cam payah jek nak bawak 2 beg asing-asing untuk barang alif…aku just bawak beg ni..memang penuh la aku sumbatkan semua yang boleh..hehehe..tapi rasa2 nya macam aku dok bawak ni merata2 jek..da tak pack da bag lain…hahaha…lagi senang sebenarnye dok sumbat satu beg ni..nak bawak pon senang satu jek…hehehe…nak tau ape yg aku sumbat kat dalam beg ni….haa..tgk gambar kat bawah….

Barang2 yang disumbat dalam beg SEED ku...

Barang2 yang disumbat dalam beg SEED ku...

hohoho…bole la digelar as beg Doraemon kan? :p

written by beba

Incoming search terms:

  • padini bag (10)
  • beg doremon (1)