Don’t judge a Lasagna by the rupe..

Don’t judge a Lasagna by the rupe..

jangan judge something hanya pada rupa... actually tak terfikir pulak boleh jek buat lasagna kukus ni..and the taste pon sangatlah ok..mmg kena la ngan yang aku suke..tapi kalau bake punye ada advantage part cheese tu laa..dier cam masak skali..kalau kukus ni..cheese...

read more
Maggi Goreng Telur Mata..memang terbaek!! :D

Maggi Goreng Telur Mata..memang terbaek!! 😀

Dulu aku kalau pergi mapley slalu gak order Maggi goreng telur mata ni..memang one of my favorite food gak laa..tapi sekarang ni buat jek sendri...lagipon bukannye susah pon..and yang penting jimat..hehe..kalau kat KK ni korang pergi mapley pon selalunye makan untuk...

read more
Don’t judge a donat by the rupe

Don’t judge a donat by the rupe

hohoho..first time aku mencuba wat donat..not bad laaa...hehee..rupe mmg la cam tak comel..sbb aku just pakai tangan jek wat bentuk tu..cincai2..hahaha..actually aku cam biar dough tu rest a little too long..tapi cam tak effect sangat rasanya..sbb rasanya still cam...

read more
Kita campak-campak je ye puan-puan…

Kita campak-campak je ye puan-puan…

Ni la masakan simple yang aku masak kalau time tanak makan nasi ke..tak pon makanan nak cepat..tak lama pon buat benda ni...dak p pon suka makan..sonang jek wat benda ni..potong-potong-potong;campak-campak-campak...haaa..siap..hahaahhaa.. walopon maybe korang dah tau...

read more

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu