beba, melaporkan dari Kota Kinabalu…

alhamdulillah..semalam aku and en.alif selamat sampai ke Kota Kinabalu. The journey kiranya not bad..Alif pon takde la wat perangai sangat..cuma sejam jek aku kena melayan dier..pastu dier tido..aku pon join sekali..hehee..first time kitorang berdua jek naik kapal terbang.. 😀

seperti biasa kitorang berterbangan ngan airasia:penerbangan tambang rendah no.1 😀 kalau bukan sebab Airasia ni..tak dapat la kitorang balik kajang selalu2..

smoked chicken foccacia air asiakat dalam kapal terbang tu sempat la aku and alif dok makan Smoked Chicken Foccacia. Not bad gak la rasanya..better than before..sebelum ni pon ade beli..tapi cam tak sesedap sekarang la..

tapi sampai jek rumah cam rasa letih la sesangat..tu la tak de update semalam.. 😀

selama 2 minggu kat Kajang memang best jek laa..ye la kan..balik umah parents sendri..mesti la best.. 😀 lagipon makanan2 kat sane sememangnya sangat menepati citarasa aku..gi makan mana2 pon cam sedap jek..hhaha..lagi2 time makan kat umah nenek..hohoho…satu aktiviti wajib kitorang kalau balik Kajang…

kay la..sambung kemudian..

 

written by beba

4 thoughts on “beba, melaporkan dari Kota Kinabalu…”

Please let me know what do you think about this post. :D