Sabah Accessories is now open!!

hohoho..secara rasminya Sabah Accessories sudah pon di buka!! tapi still ade lagi nak kena touch up…cuma nak amik berkat tarikh 09.09.09 jek…hehehe..:D

Datang la melawat ye…nak raya ni..takkan la baju raya jek baru kot…tambah accessories sket kan lagi cun..hahaha…

written by beba

9 thoughts on “Sabah Accessories is now open!!”

  1. beba Post Author

    hahahaha..kalau brooch aku mmg tak amik byk..takde yang nampak cam berkenan di hati…hehehe…:D

    da tu nak wat camne…keja pon ikot masa alif…:D ni pon nasib baik la dapat gak buat…

    kate nak rantai labuh…tu dah ade tu…:p

  2. beba Post Author

    just nak bgtau..yg pantun 4 kerat tu en. anas kita yang karang ek..bukan aku..hohoho..

    @najwa thanx so much..:D insyallah..harap2 la maju la..boleh aje..meh la shopping2..kalau ade request ape2 ke bgtau jek..kalau ade masa nnt boleh tgk2 kan..:p spesel service ntok member2..:D

  3. beba

    pah tu si pipah karem dak mahad sesame dolu2..hohoho…ntah pantun 4 kerat yg kretip abes la tu..haha..dlu kan bm dapat a1..hahaha.. :p

    woh..silalah promote..amatlah dihargai..hehhe…skang ni pon usaha mempromote besar besaran belom dijalankan lagi…

Please let me know what do you think about this post. :D