Operasi Blog – Update video-video lama..

Blog ni dah lama sangat terbiar..rupanya banyak video-video yang dah tak boleh nak view. So bebaru ni macam aku dok buat operasi lah.. Tak siap pon lagi sebenarnya operasi ni..hehehe.. still dalam progress. Sebelum ni video macam merata-rata sikit. Ade yang upload kat blog ni, ada yang kat facebook jugak. So this time untuk bagi organized sikit aku uploadkan semua kat satu tempat je, kat Youtube. Siap create channel lagi tu..hehehe.. Silalah lawat channel Youtube saya ye..

blog beba & anas on youtube

Seronok gak tengok video-video lama Alif..hehe..ade satu ni video dia dok cakap2 aku edit jadi ucapan hari raya. Alang2 hari raya pon tak berapa hari lagi ni meh aku letak kat sini gak videonya. The original post ade kat sini: En. Alif pon nak ucap ‘Selamat Hari Raya’.

Ada lagi post-post yang blom siap lagi upload and update link video baru..slow slow asalkan siap..hahaha..lepas ni kita up lak video Azri.. Ade few posts dah berabuk dalam draft yang nak upload video Azri..kalau tengokkan post pasal Azri bule kira lagi ngan jari..hahha..mak nanti kena gigih qada’ balik semua post yang patut buat untuk Azri..huu.. GO GO mak.. tu lahh..sape suruh malas update blog.. :p

Okeh..tu je for now.. Nanti sambung lagi.. 😀

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D