Nuffnang Hates Me…Boo Hoo~~~

Serious ni wei..apsal ek Nuffnang dah tak suke ngan aku….blog ni dah 3 bulan lebih tak dapat BE even though UV still consistent…nape ek? why..why…why…not to mentioned blog Hantaran Kahwin mak aku…dari bulan 1o tahun lepas langsung takde BE yang menjenguk..padahal blog tu ada banyak gak la UV every months..more than 400 UV per day on weekend and kalau weekdays lagi banyak…kadang cecah 900+ UV..

nuffnang-metered-earnings

ni screenshot last BE aku yang dah turned to ME..last skali 28 Jan…huu…tu pon semua kat blog ni jek…blog ni UV tak banyak pon..so even with BE tak dapat banyak pon per campaign…

status aku in Nuffnang still glitterati member…tapi awatnye satu BE pon takde menjenguk..huu…Nuffnang benci aku ke?? Ape salah aku? Aku tak pernah pon participate ngan group2 click2 Nuff ni..or wat2 benda2 illegal untuk dapat earnings…huuu..aku K.E.C.I.W.A !!

Harapkan ke CPC Campaign mmg harapan la kan…dari bulan 10 tahun lepas baru la lepas RM50 baru2 ni…huuu…maybe it is time to look into other alternative? Ntah laa….Nuffnang dah menganaktirikan aku…aku sedih…

written by beba

4 thoughts on “Nuffnang Hates Me…Boo Hoo~~~”

  1. efa

    same la.. blog sy ni lagiiila takdek BE.. siap sy email diorang tanye kenape…diorang ckp BE tu kalau ada advertisers nak guna blog kita, dia pilih la..

    pelik jugak..

    sy ni dr bulan 1 sampai skrg, baru dapat singgit.. xtaula.. malas menaruh harapan..

  2. cebbiecholet

    salam…

    wei dulu waktu aku main bukudiarikecik…kire banyak gak dapat BE…slow for first three month..pastuh aku bantai pasang tiga2 iklan…now haaaaaaaa…hihi….ko pasang dah kan?

    lagik satu aku rase base on visitor gak kot….kalau lagik ramai visistor lagik banyak dapat BE…

    nih link blog baru aku…hope nih tahaan sampai tua ganyut..hahaha

    1. beba Post Author

      @ct masalah aku nye before this ok jek..every month pon ade BE..cume byk ke sikit jek..skang ni satu pon takde…blog ni mmg la takde la banyak pon…100+ jek UV sehari..tapi rasanya kalau blog mak aku tu cam banyak dah tu kot…sehari kadang dapat capai 900+…takkan la tak cukup banyak kot tu…huuu

Please let me know what do you think about this post. :D