My first Nuffnang Cheque…yeay!!

Akhirnya sampai jugak cheque from Nuffnang.

Cheque from Nuffnang..hohoho..

Cheque from Nuffnang..hohoho..

Walaupon jumlahnya takda la seberapa…tapi sape yang nak bagi aku pon duit ni saje2..hehehe…dapat gak la beli liquid foundation baru yang dah nak abes tu..hahaha…

baru minggu lepas ke, 2 minggu lepas aku dah request for another pay out…bila la agaknye nak sampai plak my 2nd cheque from Nuffnang ni..hohoho…aku asalkan dah sampai boleh request tu aku keluarkan jek..buat ape la nak simpan banyak2 dalam tu…tapi lain la kalau sebulan boleh dapat ratus2 ke ribu2 ke..kena la tunggu akhir bulan baru request..hehehe..bila la aku nak sampai ke tahap tu…huuu….go go go!!!

written by beba

19 thoughts on “My first Nuffnang Cheque…yeay!!”

  1. beba Post Author

    @atreyu strange
    tak sure la berapa lama..3-4 bulan kot.tp 2nd cash out request cepat sket..sebulan setengah kot..most of the earning bukan dari blog ni..blog ni ada la contribute sket..skarang tengah nak tambah2 kenalan la ni.. ๐Ÿ˜€

    @catlina
    sket jek lagi tu..hehe..tak lama lagi dah bole la cash out tu..

    @Liyana
    jom liyana..sama-sama la kita berusaha tinggikan earning kita..hehee.. ๐Ÿ˜€

  2. DaHLia

    wahh..semua dah cash2out ya…tunggu 2nd cheque?
    kira2 betul laa yg diperkatakan, after 1st, akan lebih cepat nek earning…

    DaHLia end of this month baru nk cashoutkan..nk genapkan4bulan dan biar lebih Rm100…hehhe ๐Ÿ™‚

    1. beba Post Author

      nampak cantek sket cheque tu RM100++ hahaha….
      maybe la kot…after 1st cepat sket…hehe..kita tengok plak berapa lama baru boleh request for 3rd cheque..

Please let me know what do you think about this post. :D