Kenapa blog with higher UV tak dapat BE ek this couple months??

Actually benda ni terjadi kat aku…kalau korang dah tau aku ade 2 blog yang registered under Nuffnang, satu tu of course la blog ni..the the other one blog Hantaran Kahwin mak aku..

sejak aku cash out last time..dalam bulan October tahun lepas blog Hantaran Kahwin tu tak dapat langsung BE..huu..cuma dapat CPC campaign biasa jek..UV untuk blog tu agak tinggi gak la..average dalam 500-800 UV per day…kalau banding ngan blog personal aku ni kalau dapat 100++ tu dah cam blessing dah..hohoho..

Selalunya blog Hantaran Kahwin tu la yang landed me BE yang best2..ni la latest Metered Earning aku from Nuffnang ni..semua dari Blog Habibah & Anas ni jek..

 

metered-earning-nuffnang

and disebabkan traffic blog ni tak masyuk..so earning aku pon kurang la masyuk nye..hahaaha..dari bulan October hari tu sampai January ni baru la lepas RM50 threshold..

Harap la tak lama lagi dapat la BE kat blog Hantaran Kahwin tu..hehehe..neway..kalau korang nak tempah Hantaran Kahwin or ada kawan2 ke or adik ke kakak ke abang ke yang nak kawen gi la tengok2 blog aku tu…mak aku memang amik tempahan gubahan hantaran…

written by beba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>