Join Affiliate ni menguntungkan gak ek…

Hari aku cash out kan earning affliate yang aku join ngan Heartbeat.my. Aku rasa memang sangat menguntungkan gak join affiliate ngan Heartbeat.my ni..sebabnya..barang2 yang diorang jual ni memang unik..and memang la sangat sesuai untuk buat2 hadiah ni..

Aku pernah buat gak barang ngan diorang..kalau tak ingat meh tengok kat entry aku kat sini pasal Personalized T-shirt ayah alif and Mug Alif.  Pastu kat sini plak pasal barang2 yang diorang jual.

Aku decide nak cash out hari ni cam sebab current earning aku dah mencecah RM100+. Bestnya..

 

 

heartbeat.my personalized gifts

hasil dari affiliate heartbeat.my

 

Before this aku dah pernah keluarkan RM80++ hehe..happy nye dapat duit.. 😀 bila agaknya the amount ni nak reflect in my account..korang pon cuba la join affiliate heartbeat.my ni. Kalau korang nak beli ape2 pon aku sarankan korang join jugak affiliate diorang ni..sebabnya..kalau korang join affiliate ni..korang akan dapat discount and akan terus dimasukkan dah dalam earning korang..so ada keuntungan gak di situ.. 😀

okeh laa..nak cite pasal sambutan birthday en.suami ku hari ni..tapi tak transfer lagi gambar from camera..tak tau la bilenye tu..hahah.. 😀

written by beba

2 thoughts on “Join Affiliate ni menguntungkan gak ek…”

Please let me know what do you think about this post. :D