hantaranKahwin.com

hohoho..aku baru jek upload a couple post kat website baru yang aku wat ntuk mak aku @ hantaranKahwin.com…dier kan cam ade wat bisness kecik2 wat hantaran kahwin ni..so aku tolong la wat kan satu site ni..just a simple site using wordpress..so xde la amik masa lama pon nak setup..cume aku jek yg selalu lambat2kan..heheeh..tp rasanyer da ok la tu kot…tp mostly gamba2 collections lama yang dlu aku penah amik dolu2…mak aku ni bukannyer reti nk amik gamba kalu dier da buat hantaran tu…adik2 aku pon cam xle harap jek nk tolong amikkan gambar ntuk mak aku..

dari dlu lagi aku da cakap kat mak aku..wat la cam satu catalog ke pe ke..as contoh2 camni..bule tunjuk kat org..sbb dier pon bukannyer ade kedai or contoh2 yg bule tunjuk kat org…sume pon bile orang order baru buat…tp tu la..harapan..hohoho..

anyway kalu korang nk tgk bule la melawat site tu..or promotekan kat kawan2 yang blom kawen tu..nk tunang ke nk kawen ke…anyway honestly harga yang mak aku kasi tu mmg yg terendah la kat market skang ni..mmg xle dapat da..kalu org yg da buat survey mesti tau punye..hohoho..:D

aku xjumpe la plak gamba hantaran tunang aku dlu..huu..ade la tu agaknyer kat desktop computer aku yg da cam tukun kat one of the bilik in our house..hantaran kahwin aku plak cam ade gambar yg sume jek in one shot..yang asing2 tu cam dekat sgt plak..cam xfocus ke hantaran..just focus on the barang2..cet..

Welcome to hantarankahwin.com

written by beba

Incoming search terms:

  • hantaran kahwin (57)
  • hantaran tunangan (21)
  • www hantarankahwin com (20)
  • hantarankahwin com (18)
  • www hantaran kahwin com (13)

One thought on “hantaranKahwin.com”

  1. Pingback: Update on hantarankahwin.com | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D