1Nov ni ada ape ek? Sampai 1k Unique Visitor..

First time cam tengok Unique Visitor a.k.a UV ni sampai 1k+..tapi bukan kat blog Beba-Anas ni..hehehe..mmg terbeliak la mata kalau blog ni dapat sampai 1k UV..lagi2 la sekarang ni cam dah slow update blog and blogwalking..memang merudum traffic kat sini…pasni kena start balik usaha menaikkan traffic kat blog Beba-Anas ni..hehe..

Ni cerita pasal blog Hantaran Kahwin mak aku…blog ni memang cam sentiasa ada visitors and bule tahan la banyaknye…tapi tetibe on 1 November cam mencanak naik UV..kenapa pon aku tak tau…nak kata aku ade update on that day pon tak gak…

1000 unique visitors

Blog ni sebenarnya cam blog promo untuk bisnes kecik2 buat gubahan hantaran perkahwinan and pertunangan mak aku…skang ni ramai dah customer dier..semuanya datang from the blog..sampai skang ni kadang2 dier dah kena tolak tempahan sebab dah takle nak buat..dier sorang jek pon..kate pon bisnes kecik..hehehe..

dah lama gak aku tak update blog mak aku ni..hehehe..gambar hantaran yang aku amik baru2 ni masa kat kajang pon ade lagi yang belum masukkan..memang jarang la aku update blog tu…blog sendri pon tak terupdate..ni kan blog mak aku..hahaa..blog tu memang aku yang moderate semuanya..design, maintenance etc…so Nuffnang kat situ cam gaji aku laa..hahaha.. :p

normally yang aku tengok cam ranging to 500-850 UV jek per day..tu yang cam ‘woohh’ tak percaya..hehe..agaknye on 1Nov ni tetibe semua orang teringat nak kawen ke pe…haahha..

Kalau korang nak kawen or ada adik ke saudara mara ke or kawan2 ke yang nak kawen sila2 la lawat blog Hantaran Kahwin mak aku tu..cantek tau dier gubah..murah plak tu.. 😀 hohoho…kat situ ada contoh2 gubahan yang pernah mak aku buat dlu..sila2 la jenguk2 ye..kalau minat call jek la mak aku..dier ok..sporting kay.. 😀

tapi skang ni takle laaa…pas bulan december kang baru dier ade…skang ni tengah beribadat kat tanah suci.. 😀 semoga mak pak aku dapat menunaikan ibadat haji dengan sempurna and pulang dengan selamat..amin…

 

written by beba

One thought on “1Nov ni ada ape ek? Sampai 1k Unique Visitor..”

Please let me know what do you think about this post. :D