yeay..akhirnya!

baru jek tadi aku g bukak site official photographer aku..and guess what..gamba kitorang da kuar..yeay!banzai..kalu korang nk tgk sneak preview album kitorang g la tgk kat fotopages dier..alamak..tp ade satu gamba tu..aku da cakap da kat dier jgn kuarkan..dier letak jugak..huuu..ampes..sudah ku katakan en. rashdi..jgn diletak gambo tuh..malu..huu..so end of this month da bule amik da album tu..wah..xsabar tol nk tgk gamba2 tu..heheh…

da cam lama plak aku x post..aku pon kadang2 cam xde benda sgt kan nk cite..xde idea..hoho..tp kang akhir2 ni ade satu soalan yg selalunye la org nk tanye..korang agak2 ape? huuu..variation nyer byk..tp maksud nyer satu jek..da pregnant ke blom..huu..anyway..for now i would say blom lagi..xde tanda2 pon lagi..nnt kalu da ade aku bgtau ek..hehe..kalu ade rezeki nyer mesti ade…so..kite just wait and see  kay..korang pon doa2 la kan ntuk aku supaya dpt baby..hehe..cam besh plak kalu ade baby ni..huu..kadang2 cam terpk gak..camne la agaknyer rupe anak kitorang ek? huu..um..kay la..sebelum aku melalut ngan lagi lanjut..aku stop la kat sini ek..hehehe..kay la…c ya

written by beba

7 thoughts on “yeay..akhirnya!”

  1. kiki

    weih..ilang baju kecik tuh pon tanyer aku kat frenster…hahaha..ko ngan boem samer jerk..slalo ilang baju kat umah…ces! nanti arr kite buat treasure hunt…yay!

  2. beba Post Author

    huuu…mana aku tau la peah..sampai jek turn salam mak aku tetibe cam rasa len jek..hahaha..padahal b4 tu ok jek control macho..pastu da xmacho lgsg da..pastu karang photographer tu dpt plak gamba muke aku time cam ampeh tu..ceh..mmg ampeh tol..tutup muke!!h0h0h0..tu cam preview jek..nnt balik sane baru amik..kalu ko nk tgk gamba tu jumpe la aku..hahaah…

  3. peah

    huhuhuh…sedey nak tinggalkan mak ko erk…tapi muka ko huduh le bile nangis…muahahahah….
    yeler…ko balik bape hb erk???time besday ko erk??
    mama sad kawen le 28 bln nie….

  4. beba

    cet..ampes..da tu nk wat camne..aku da cakap da jgn kuarkan gamba muke huduh tu..ampes tol..bday aku da lepas la time tu..aku kat sane 26-28..mama sad tu sape? sedare ko ke?

  5. jaja

    wei wei…jumpe ar kiteorg jap. peah rindu kat ko tu. bile lepak hari tu tak abes2 sebut psl ko. nak jumpe bila ko turun sini. kite wat gathering kecil-kecilan. biar org canada jeles! muahahahahahah…..

  6. beba Post Author

    jumpe bule jek..tp korang kena wat appointment awal la ngan aku..kasi kompomkan..kitorang balik ni byk agenda..nk kena susun..huhu..balik kejap jek..nk jumpe ramai org..surat nikah kitorang pon xamik lagi..hahaha..pakai temporary jek…

Please let me know what do you think about this post. :D