Yeay!! dah dapat tiket Air Asia murah untuk balik Raya 2011!!

Baru jek tadi dapat beli tiket untuk balik raya tahun depan.. 😀

Sangat murah ni..hehee..alhamdulillah…nasib baik ingat..actually semalam pon dah start dah promo kat Air Asia…tapi bule plak terlupe..nasib baik ade lagi..hehe..

tiket balik raya Air Asia

murah kan??

RM389 untuk 3 orang pergi balik…murah la tu..plus luggage, makan and seat.. 😀

I love Air Asia..sangat2..tak kesah la ape orang kata flight delay ke..ape ke..yang penting aku bule balik Raya!! hehehe..

Kalau takde Air Asia mesti kitorang tak dapat balik raya 3-4 kali setahun..MAS adalah sangat mahal..seriously aku tak pernah lagi jumpe tiket murah KK-KL (maybe nasib tak baik ngan MAS..) ade orang cakap cam ada murah..tapi maybe tu kalau balik sorang bule la kot..kalau dah bertiga ni kompom2 kalau tak ada 1.5k takle balik kot…huu..

Alif pon sekarang ni dah bayar full same cam kitorang..cuma Alif kitorang tak beli luggage laa..aku and anas dua-dua amik 15kg..30kg cukup lagi untuk kitorang.. 😀

dah kata pon balik kampung kan…ape2 yg ade kat sane bule pinjam2 tu takyah la bawak…

skang ni kompom ade lagi tiket murah..so kalau korang nak ke mana-mana sila lah check ye.. 😀 go go go!!

written by beba

Incoming search terms:

  • air asia tiket murah 2011 (51)
  • tiket murah airasia 2011 (26)
  • tiket raya 2011 (12)

7 thoughts on “Yeay!! dah dapat tiket Air Asia murah untuk balik Raya 2011!!”

  1. nana

    heheh tahniah beba sebab dah berjaya book tiket murah
    xdapat yg free seat ek?
    kita free seat kali ni malas nk book xtau nk g mana hahaha
    tunggu la thn2 depan plak book
    sama la kita…biarla AA selalu delay ke apa mmg i luv air asia…hahah mrasa juga nek kapalterbang ada AA ni kan heeeeeeee

    1. beba Post Author

      @nana hehehe..mekaseh2.. 😀 cam menang hadiah plak..hahaha..free seat tak dapat..maybe kalau semalam dapat kot..ntah laa..tp tadi mmg paling murah RM29..so rembat jek la..ape tunggu lagi.. :p hehee..kitorang ni balik kampung jek laaa..ntah bile la nak melancong2 plak..hahaah..tu laa..kalau takde AA ni tak dapat la balik Kajang selalu2..

      @aima yup..murah dah tu..hehe…

      @maszmadi hehee..of course! biar awal jangan nangis tak balik nnt..hahaah..lgpon duit yg jimat wat bli tiket ni macam2 lagi bule buat..ni kiranya yang paling murah tiket raya kitorang pernah beli..dlu beli lambat2 2 orang pergi balik pon dah RM750+… 😀 hehee…

  2. Pingback: En Alif dan GAP pyjamas baru..hoyeee~~ | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D