Wishlist and To-Do List untuk Tahun 2011..

Um..ade beza ke wish list and to do list ni ?? hehehe..

WishList

Aku ni jenis yang tak berapa organized sangat and kadang tu suke lompat2 kerja…even main game pon gitu gak..kejap main game tu..then cam ‘ah, boring la’ gi main game lain plak..tak pon gi beli game baru la..padahal game lama belambak lagi tak abes..hahaaha..

disiplin pon ampes…I’m a human with many flaws… :p sangat byk sebenarnye..tapi tak pe la…

kali ni aku nak cuba buat list a combination of what what I wish and what I have to do..some of it kena ade continuous effort…jom kita tengok dlu..

My Wish and To-do List:

  • Nak dapat hasil from Adsense. Skang ni baru kumpul USD30+ dalam adsense tu..average sebulan dapat dalam USD1 – 2++ jek..sangat sket…so aku tengah buat blog baru with higher keyword value..Hopefully bule tambah pendapatan..
  • To be more dedicated dalam usaha mengupdate blog2 aku ni..especially blog Habibah & Anas ni (dah 3 tahun dah umur dier tau)
  • Nak start my freelance service untuk blog makeover, blog setup, website design, setup e-commerce site etc ni..baru jek siap my portfolio and belum promokan pon lagi.. 😀 kalau rajin tolong la promokan ek..nama site baru ni CreativelyBeba.
  • Get pregnant with 2nd child..dalam pertengahan tahun ni..insyallah (nak girl)
  • Nak kurangkan lagi berat, at least 4-5kg before commencing project tambah anak.. :p

 

Tu jek la kot..hehee..kalau ade lagi nanti update balik..hahaha..buat masa skang ni tu jek yang keluar.. 😀

Hari ni dak p ajak balik Klias..so kena siap2 jap…kang lambat2 marah plak dier..hohoho..

p.s: Kalau aku wat contest or giveaway and bagi Free Blog Makeover as hadiah rasa2nya korang berminat tak nak join?

 

written by beba

3 thoughts on “Wishlist and To-Do List untuk Tahun 2011..”

Please let me know what do you think about this post. :D