Tup tap tup tap..dah 3 tahun rupenye blog ni…

Happy Birthday yang ke-3 untuk blog Habibah & Anas! Blog pon bule sambut Birthday ke?  :p

tiga tahun

rupenya dah lama gak la aku dok melalut kat blog ni kan..kalau ditengok balik macam2 gak la cerita tentang kehidupan kitorang, pasal benda2 yang aku minat, pasal alif, and macam2 lagi laa…best gak bile tengok cerita2 lama…

masa kecik2 dlu..form 2-5 ade gak la hati tu kadang2 nak tulis diari..tapi selalu sekerat jek pastu tinggal..and then hilang ntah ke mana…hahaha..dlu masa form 4-5 aku still ingat lagi aku tulis diari..time tu tengah kemaruk ngan Sir Teakwondo kitorang…chinese..nama dier Beh Chai Chong..haa kau..ingat lagi tu..hahaha..tak tau la ape cerita dier sekarang..dlu mmg aku minat gile la ngan dier ni..kompom tak pernah ponteng tau gi Teakwondo every Jumaat malam…mmg ternanti2 la nak tengok dier..dok sebok nak usha sir time practice..haahaha..

Tapi Sir aku ni mmg kalau warm up cam tahap gile2 tekan abes laa..tapi mesti la fit gle kan..masa form 5 pon berat baru 53kg..skang ni jangan cakap laa…huu…walopon letih tapi puas hati tu..usha..hahahaa..mesti la nak tulis gak dalam diari kecik aku tu dlu…contohnye gini laa:

“Hari ni jumpe Sir..alahai..hensemnye sangat sangat…tak sabar nak tunggu Jumaat depan…”

pendek jek..kalau dlu2 ade twitter pass la tu..not more than 140 characters..skang ni pantang kalau buat post mesti la nak menjela..haahha.. :p

Dlu2 mmg minat aku ke arah Chinese look..tapi tak tau la apsal terlekat ngan dak p yang langsung tak de Chinese look pon..hahahaa..

Jangan marah dak p.. 😀

Okay laahh..tu jek laa…

p.s: Congrats to me and dak p sebab berjaya maintain blog ni selama 3 tahun! (padahal aku jek yang hari2 wat post.. :p)

written by beba

5 thoughts on “Tup tap tup tap..dah 3 tahun rupenye blog ni…”

    1. beba Post Author

      hehehe..mekaseh2.. 😀 ingat tak lama lagi nak buat contest or GA.. 😀 hadiah dier dah tau dah nak kasi ape..cuma syarat2 tu belum terfikir lagi..hehehe..tak tau la bile nak annouce..skang ni tengah tak de mood..tak berapa sehat plak..suara pon dah ilang..hahaah..

Please let me know what do you think about this post. :D