The Biggest Loser Inanam!!

Ye…seperti tajuk di atas…kitorang di no. __, Taman Inanam Laut ni akan mengadakan ‘The Biggest Loser Inanam!!‘ yeayyy…antara sebab2 nye ialah masing pon dah mempunyai spare tyres yang makin menonjol and akan tertonjol kalau tak diambil tindakan sewajarnya..so inilah dier…pesertanya semestinya Puan Beba, En. Anas dan En. Alif..opsss..setelah ditimbang tara..En. Alif tidak layak untuk memasuki pertandingan ini…kerana dah selim melim..

disqualified

ni la muke budak yg disqualified..tak puas hati la tu..

Actually Puan Beba of course la me..dah ada kelebihan seminggu sebab dah start awal… 😀 as for now..inilah kedudukannya:

Puan Beba:

 

En. Anas:

Berat ditimbang pada 10.04.2010 petang..tetapi rasanya..mungkin dan naik balik (untuk Puan Beba) sebab tadi malam kitorang dok melantak makan kat Nasi Lemak Antarabangsa at Suria Sabah..sabo jek laa..hehehe..

Pasal camne strategy Puan Beba untuk ‘The Biggest Loser Inanam’ ni kang..tunggu… 😀

p.s: ai pening..nnt nak pergi terjah ade lagi sket contest entry yg baru and mana yg tak complete lagi tu..pastu kang esok la kot..baru wat entry untuk contestants yang join this week.. 😀

written by beba

9 thoughts on “The Biggest Loser Inanam!!”

  1. ejaa

    hahah alif tu memang super cute pun!!
    geram betui tgk gg encik alif ada dua kat bawah tu. hahaha leh cabut x??

    6 kg to lost?? sikit je tu,insyaallah tak lama lagi selim melim la puan beba pasni.tapi skang pun selim je tgk. huhu okey dah tuh.ahakss

    1. beba Post Author

      hehhe..gigi bawah tu dah ada 3 sebenarnye..tp yg ketiga tu kecik lagi..tak nampak.. 😀 sian la alif kalau cabut gg dier..camne nak makan nnt..

      byk tu 6kg tu..hehhee..tu la..kena berusaha ni..semangat2! yg nampak selim tu ilusi optik tu ejaa.. :p

Please let me know what do you think about this post. :D