Tempat baru untuk habeskan duit..huu~~

itunes-receipt

Nak dijadikan cerita di satu hari yang hening dak p terjumpe satu advert kat forum yang dier selalu usha2..and sangat la berminat ngan satu benda ni…dier hint2 aku 2-3 kali..kata murah and everything sebab mamat tu jual RM1k sekali ngan case ngan keyboard..so cam murah laa..2nd hand pon..pastu ada Wifi+3G 32GB…aku kate tak payah..tapi dak p ni dah tak tahan ngan dugaan tup2 2-3 hari pas tu sampai la iPad yang dak p termimpi2 siang malam tu…

bile dah ade depan mata takkan la aku nak wat dono plak kan..kompom la kusyuk mengexplore..huu..sudah..banyak plak games best2 kan…mula2 amik free jek..pastu cam best..gedik la kan nak beli yang full version..yang paling mahal aku beli (for now..) yang USD3.99 tu laa..Empress of the Deep: The Darkess Secret cam games puzzle solving etc..aku jek yang suke tu..dak p tak ske..hehehe..yang Inotia 3: Children of Carnia tu kira berbaloi la aku beli harga USD0.99 tu…tak abes2 lagi pon main..game RPG..hehehe..as for Monkey Preschool Lunchbox tu Alif punye..memang bagus la untuk  budak2 umur dier…Alif pon suke..and cam baru jek tadi dok beli lagi satu Alif punye app “Wood Puzzle First Years” ..tu dok tengah kusyuk gile la tu dier  main..

Alif ngan iPad tu cam dah terer dah dier..dier tau jek mana satu application dier…

Ni video Alif dok main education game cam nombor2 ngan ayah dier petang tadi..ape ntah title app tu..lupe plak aku..yang ni Free jek…

sila double click kalau nak tengok fullscreen :p

tapi cam bagus gak…Alif part counting ni memang tak berapa pandai lagi..dier yang terer bab2 shapes ni jek..tak tau la aku apsal dier cam minat sangat2 ngan shapes ni…

kay la..cam panjang dah ni..hehehe…

p.s: aku dok try upload video ni banyak kali kat FB tapi kena reject plak..tak tau apsal..last2 upload kat server aku jek..huu….

 

written by beba

2 thoughts on “Tempat baru untuk habeskan duit..huu~~”

Please let me know what do you think about this post. :D