T-shirt ‘Ayah Alif’ the only one in the whole wide world!!

Before this, dah lama lama dlu aku pernah cerita pasal kedai yang boleh buatkan personalized t-shirt ke mug ke etc ni kan. Kalau korang lupe bule tengok kat post aku pasal heartbeat.my yang buat personalized gifts ni..

actually benda ni mmg dah lama aku buat..haahah..dari tahun lepas lagi..tapi macam tak buat2 gak post pasal ni..so hari ni aku cerita la kat korang.. πŸ˜€

aku buat 2 barang ngan diorang, satu personalized t-shirt, and a personalized mug.

personalized t-shirt

t-shirt 'Ayah Alif'

hohoho..satu jek kat dunia ni..sbb aku sendri yang lukis and design gambar ni.. πŸ˜€ cun tak? hahaah..wat orang lidi jek..sebab ayah alif peminat MU, aku letak la logo Manchester United tu kat situ..hohoho..

personalized mug

Mug 'Alif'

Mug ni nama je mug Alif yang guna nya mak alif..hahaha..alif mana bule bagi pakai mug..pecah kang..hohoho..ni pon aku design sendri gak.. πŸ˜€

memula aku lukis jek atas kertas A4, then aku scan and wat auto trace jek pakai illustrator..semua designing aku wat kat illustrator jek..

best kan? korang pon bole gak wat benda ni..unik kan…pe lagi..gi kat website heartbeat and order yang mana korang minat..kalau tak reti design pon takpe..diorang bule designkan untuk korang.. πŸ˜€

Β 

written by beba

8 thoughts on “T-shirt ‘Ayah Alif’ the only one in the whole wide world!!”

  1. nad

    beba, aku rase la..aku rase je ni..ade sekali tu aku gi nandos alamanda nampak ko ngan hasben la..tapi aku takut pulak nak tegur kot klu x kenal aku haha..

    oh lupe nak intro, aku nad..dak mmu gak, satu klas ngan peah.

    klu salah soriik..tapi klu betul ko balas balik kat blog aku tau? hahah..ape lah kije aku ni..

    1. beba Post Author

      haaa…yo la tu..
      aku pon perasan ko..muka cam familiar…tp mmg tak berapa nak recall kat mana aku jumpe..hehe….aku cam tanye anas kalau kenal ke tak..ingat dak maahad ke mana ke…hahaha..nak tegur cam segan..korang ramai gle..hehe..

      nnt aku balas kat blog ko plak..hahaaha..

  2. Pingback: Nuffnang Buffered Earning.. | Habibah & Anas

  3. Pingback: Join Affiliate ni menguntungkan gak ek… | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D