sedapnye makan nasi briyani!!

aku nak update cerita baru..tapi cam takde mood nak me’watermark’kan gambar…so hari ni dok tengok kat folder gambar2 untuk blog ada lagi rupenye cerita pasal makan2 yang tak cerita lagi..hahaha..asik makan jek kan kitorang ni..mmg membesar bagaikan johan :p

kalau kat KK ni..aku rasa kalau makan nasi briyani kambing mmg kat Restaurant ‘The Choice‘ ni la yang paling sedap…setahu aku ade 3 tempat yang ade ‘The Choice‘ ni..satu kat 1Borneo (yang kitorang pergi ni la), then dekat2 ngan Rafflesia Medical Centre (tempat Alif lahir) and lagi satu kat Food Court Suria KK (yang skang ni aku dah ragu nak makan kat food court ni sebab in the same food court ade jual Bak Kut Teh..huu..even tho pinggan yang dipakai lain warna..tapi aku tak sure diorang basuh asing2 ke tak..so better tak pergi la…huu..maybe kalau ade sape yang tahu bule bagitau diorang basuh camne.. :D)

So..kalau nak makan kat ‘The Choice‘ ni paling senang kitorang ke 1Borneo la..dekat jek..dalam 10minit jek dari rumah gitu..

makan nasi beriani kambing at the choice 1 borneo

ni la 2 set of briyani kambing and teh tarik kurang manis!!! 😀 sedap wooo..

tak caye tengok dak ni makan…

sedapnya!!

feel habes haa….hahaha…

walapon sedap..tapi memang tak boleh lawan ngan nasi beriani yang aku makan kat umah kawan aku..dier beli kat USJ 1 row ngan pejabat dier..aku tak pernah personally pergi kat restoran tu..tapi mmg sedap gile laaaa…maybe nanti bule ajak dak p pegi makan sane.. 😀

mak dan anak posing depan nasi beriyani kambing

sempat dlu posing sebelum bedal abes makanan tu..yummyyy…..

p.s: sambil dok taip entry ni rasa tersangat2 lapar!!! huu..

written by beba

Incoming search terms:

  • nasi beriani arab (17)
  • nasi briyani sedap (15)
  • nasi briyani arab (14)
  • nasi briyani kota kinabalu (2)
  • restoran nasi beriyani di kota kinabalu (2)

3 thoughts on “sedapnye makan nasi briyani!!”

Please let me know what do you think about this post. :D