Puan Beba tukar style tudung lagi~~

Mak aii…lamanye dah tak update blog ni..tahap dedication terhadap blog ni cam menurun jek.. kalau dlu2 tu everyday nak tak nak mesti paksa diri jugak at least update satu post..skang ni bukak blog sendri pon jarang..hehe…

Post kali ni saje2 jek nak tunjuk gambo diri sendiri ngan style tudung baru..kat FB dah update dah..hahaha…cam poyo jek…sila lah tengok gambar ku dengan gaya terlatest skali ni..

beba style tudung baru

ni la first time aku cam nak try pakai tudung style gini…normally orang pakai ngan pashmina or satin kot kalau wat style pakai tudung gini..but aku masa ni cam konon2 nak test jek..tapi masa dah selesai bertungkus lumus melilit ni rasa cam ok la plak..so biarkan jek la..haha..dak p pon kata ok..so cam ala2 kembang gak la sket ape2 yang boleh kembang tu..hahaha..

pastu 2nd time try the same style lilit2 ni..but kali ni pakai pashmina plak…

melilit pashmina oren

belasah2 jek..cam menjadik gak laa…aku dok tengok2 video2 kat you tube kalau style gini mesti cam tak tutup dada..but aku kasi alter sket supaya boleh tutup dada…so maybe cam pelik sket kot..hehehe..

sila abaikan kenyataan aku dok bergambar dalam rumah ngan sandal tu kay…hahaha..dan jugak anak yang dok sebok berbusy ngan ipad sambil mak dia dok posing2 sakan amik gambo..:p

pasni cam kena tambah koleksi pashmina plak kot..sebab kalau nak pakai gini kena yang jenis panjang and lebar..kalau pendek nanti takle nak cover depan..

ok..tu jek la update buat kali ni..hehe..skang ni cam dah takle dah nak promise untuk buat post bile2 masa ni..but camne2 pon aku akan cuba yang sehabis baik untuk updatekan blog ni..bukan untuk sesape pon..untuk diri sendiri gak..kenangan orang kata…kadang2 tu bile bace balik post lama2 tu cam best jek..lagi2 kalau pasal Alif…skang ni pon cam dah lama gile tak letak gambar Alif..hehe…

Alif ni memang cam dah besar jek aku tengok..dah boleh ajak berborak..kadang borak2 ok jek..sekali2 keluar bahasa special dia tu terkedu gak kejap sebab tak paham..hehehe..

p.s: Kalau korang still ade yang tak tau lagi..aku skang ni memang cam dah dengan seriousnye buat freelance in designing blog’s template and graphic design ni..so kalau ade sesape nak buat blog makeover ke contact me kay…boleh tengok portfolio aku kat : CreativelyBeba and also please ‘LIKE’ my CreativelyBeba FB Fan Page.

p.p.s: Skang ni tengah ade job buat Blogspot blog Makeover.. 😀

written by beba

Incoming search terms:

  • style tudung (18)
  • tudung baru 2012 (15)
  • tudung lagi (2)
  • pic tudung baru (1)

3 thoughts on “Puan Beba tukar style tudung lagi~~”

Please let me know what do you think about this post. :D