Projek Kurus 2012

Hai..hai..hai…
Assalamualaikum pada semua…
Wahh! Lama gile da aku tak update blog ni..mmg kalau rumah tu mmg berabuk bersawang bagai la kan…

Nak kata life tak de ape2 jadi pon tak gak..banyak jek kejadiannya..cuma bab nk update kat blog jek yg maleh bebenor..hehe..

So setelah lama tak berceloteh kat sini..hari ni saje jek nk update pasal projek baru aku..baru tak baru dah lebih 2 minggu gak la aku start projek ‘kurus’ ni..

Kali ni..aku dapatkan bantuan supplement gak la..aku guna ‘Shape Plus’ and ‘Eve Fiber’.

image

For me..ini yg most affordable..and masa nk beli ade offer plak..harga untuk EM RM351..termasuk pos…kalau harga biasa takde offer RM390 kot kalau tak silap…then siap dapat free shaker and bekas air 1.5L and sabun..harga tu untuk kegunaan sebulan..

Yang bestnye kalau minum Shape Plus and Eve Fiber ni..takde pantang larang bab ape yg bole makan and ape yg takle makan..cuma jgn makan belasah berpinggan2 nasik da la..hehehe..kena kawal makan gak..then yg cam payah sket kena minum air at least 4L sehari..untuk dapatkan maximum effect la..

Da jadik cam post promo Shape Plus and Eve Fiber la plak da..hahaa..so untuk slimming tu Shape Plus ni la..and Eve Fiber ni plak..as the name da ckp..fiber..untuk kasi lawas..and ade la lg kot lain2..

So as for berkesan ke tak tu..for me berkesan la..last time timbang dah turun dalam 3kg kot..and yg penting nampak pinggang tu..shape nye da cun sket da..hahaha..sebelum ni nampak tebal jek..skang da nipis balik da sket…ade kurang 4cm..

Exercise jek tak terbuat2..huu..kalau tak mesti lg best resultnya..nak wat camno..mmg liat semacam aku ni kalau bab exercise ni..huu..

So okay le..da lama tak berceloteh mesti jadi panjang karangan..hehe..

Anyway..kalau berminat nk try Shape Plus and Eve Fiber ni, boleh contact Zalizah Nasir..search jek kat FB ek.. 🙂

written by beba

Incoming search terms:

  • shape plus review (180)
  • shape plus berkesan (96)
  • shape plus tak berkesan (76)
  • review shape plus (45)
  • shape plus testimonial (30)

Please let me know what do you think about this post. :D