pas rosak satu benda rosak lagi satu benda..alahaii~~

haiyoo…haritu kan camera nikon pink kegemaran aku tu rosak..tup2 semalam handphone LG Pink aku plak rosak daaaaa…..

semalam ok jek..tapi semalam aku keluar ngan ayah, masabu, maksu Z and Alif..Masabu nak pergi beli barang kat Kinokuniya..aku pon join laa…dah lama tak gi sane..sbb nak senang capai aku masukkan jek HP dalam poket jeans..masa kat sane tu ok jek..cam takde problem..tapi masa nak balik aku nak sms dak p tengok2 display dier cam dah pelik gle semacam jek…siap kalau tekan pon takde respon…

tapi kalau aku tekan nombor and dail cam ok jek..aku bule call dak p semua..so problem dier display jek la rasanya..maybe masa henpon tu kat dalam poket jeans aku dier injured kot..huu..kalau handphone jenis flip ni mmg selalu ade masalah display..aku ni dah 3 kali gak pakai flip phones, before this 2-2 jenama samsung..this time saje jek try LG ni..tapi tak sampai setahun dah jadik problem plak..hadoi..maybe agaknye dier merajuk kot sbb aku plan nak tukar henpon baru..hahaahah….

masa pakai samsung tu takde problem pon..tapi pastu aku pas kat mak aku..and the other one tu aku pass kat anas..lama gak after diorang pakai baru bermasalah..huu..so pasni cam takmo dah kot beli LG…nak beli Samsung or Nokia jek kot..

Sony Ericsson aku tak pernah pakai..so tak tau laa.. 😀

broken-handphone*gambar contoh jek from google.. 😀

written by beba

2 thoughts on “pas rosak satu benda rosak lagi satu benda..alahaii~~”

  1. efa

    ayyooo..ini takde rezeki namenye.. dahla yg rosak tu seme mende penting eh.. nak ganti balek mahal.. huhu.. sabo jele.. kot2 pasni ade rezeki nak dapat yang lebih baik tu.. mudah mudahan.. aminnn.. hehehe

  2. Pingback: A New Baby for A New Year…hohoho.. | Habibah & Anas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>