packing..packing..packing…

esok dah nak balik KK, flight pukul 12.50pm…huu..

skang ni tengah dok packing sket2..huu…malas tol laaa packing2 ni..heheh..

kat kajang ni mmg jarang nak update blog..ye laa..nak gunakan semua masa yang ada kat sini..

balik nnt baru la sambung balik kerja update mengupdate blog ni..hehehe..byk yang nak diceritakan ni…walaupon seminggu jek kat sini..macam2 gak la yang kitorang buat…letih nye…

balik ni kang mmg rehat abes laa….letih…pasni life pon back to the old routine la..harap2 alif tak lupe lagi rutin harian lama dier..hahah…da besh sangat kat sini ramai yang melayan..kat sane dok boring asik tengok muka mak dier ni jek…hahaha…..

pada member2 semua nanti akan ku ziarah blog korang kay..hehehe..bayar balik…:D

written by beba

3 thoughts on “packing..packing..packing…”

    1. beba Post Author

      mesti la..balik pon 3 ke 4 kali jek setahun..tu pon seminggu jek…huuu..

      bile dah kat sane kena la enjoy abes abesan..hahaah…

      hapdet betimbun2 dalam otak jek ni..hahaha…

Please let me know what do you think about this post. :D