nak wat kerja..tp ngantuk..tido jek laa!!

wohoo…dah lama rasanya tak berblog sakan…sememangnya sebab utamanya ialah..takde mase weii…seriously kat kajang memang penuh abes la schedule…tak terlarat rasanya…huu…

so skang ni dah kembali ke our ‘home sweet home’ kat KK ni…dah ade la masa balik untuk berblog bagai..tapi hari ni relax dlu laaaaa…tu yang memalam buta camni baru nak buat update sket…

memula cam nak wat kerja sket…banyak wooo kerja dah terbengkalai ni…kang bos lama aku tanak kasi keja dah kang susah aku..hhuuuu…tapiii…sangat mengantuk ni…memang tak larat la nak menggunakan otak ni…

kesimpulannya..ape lagi..tido laaa…hohoho…

mata pon cam dah takle bukak dah ni…jgn jadik cam gambar kat bawah ni sudah..hahaaha..

tidur depan computer

kay laa….nite2 kawan2.. 😀

written by beba

Incoming search terms:

  • Gambar Mengantuk (27)
  • tido (19)
  • gambar tido (11)
  • sleepy (10)

Please let me know what do you think about this post. :D