My Family Nak datang Sabah~~

Hoyeee~~ 2 February ni nanti family aku nak datang sini..mak ayah and adik aku yang 2 orang paling kecik tu jek laa..yang still sekolah…yg lain2 dah kerja and dok belajar kat kolej/university tu mmg tak dapat la nak ikut.. 😀

Tak tau la plak diorang nak jalan ke mana plak nanti..hehehe..

Last time masa diorang kat sini dah gi Poring, Ranau, Kundasang etc tu..kalau nak gi pulau ke maybe la kot..aku pon tak pernah gi pulau..hehehe..but tu depend on the weather la..kalau cuaca tak mengizinkan takle la pergi…

family-visit-sabah

hehe..gambo lama time diorang datang dlu.. 😀

kay la..hari ni cam banyak plak rasanya kerja nak kena buat..so stop sini dlu mengupdate blog ni..hehe…

 

written by beba

One thought on “My Family Nak datang Sabah~~”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>