Less fat….less salt….less calories….yumm….

Itu bukan aku yang cakap tau..tu Kenny Rogers yang cakap..tapi part yumm tu..kompom aku yang cakap…hohoho…

Kenny Rogers ni kadang macam dah jadik official place untuk makan2 kalau ade any occasions..tak kesah lah birthday ke, rasa2 nak celebrate something ke..or mmg nak celebrate ape2 jek laa…kitorang ni kadang2 macam every month mesti cam banyak jek spend ke arah makanan ni…hoho…

and everytime makan benda same jek pon..jarang la tukar2…sebab sometimes kalau tukar menu mesti cam ade yang tak kena…so better stick to our favorites jek.. 😀

kenny-rogers-lagi--sedapnya muffin

tapi kali ni makan takde celebrate ape2 kot…hohoho…lihatlah En. Alif makan muffin..suke bebenor le tu agaknye..

kenny-rogers-lagi

Tu la makanan wajib aku kat Kenny Rogers : Quarter chicken black pepper, Mac & Cheese, Garden Pasta Salad and Mashed Potato. Dak P plak normally : Quarter chicken black pepper, Coleslaw, Mashed Potato and (Mac & Cheese or Fruit Salad)

Alif..share jek ngan kitorang..tapi sometimes belikan dier add-on Mashed Potato yang sangat banyak tu..huu..selalu tak habis…orang Kenny Rogers tu pon satu..dah kate add-on..tak payah la portion byk gile sampai gitu….huu..

kenny-rogers-lagi-ayah lapar sangat ke?

Ayah lapar? ye la kot…haahhaa..

kenny-rogers-lagi-masukkan tangan dalam gelas

ni pulak mmg aktiviti kegemaran Alif…masukkan tangan ke dalam gelas yang berisi air yang sangat sedikit (sbb ayah dah minum awal2..) kalau tak kang mmg ntah jadik perisa ape air tu tak tau laaaaa…pernah dlu Alif dok pergi celup tangan dier dalam air teh o ais aku..mmg sampai ke akhirnya aku tak minum laaaaaa…dah ada pertambahan perisa…huu…

p.s: aku selsema la plak…cam makin teruk…bule ke ubat dah abes makan tapi penyakit lagi terus..hadoi…nnt ajak dak p pergi klinik lagi skali laaa..doctor hari tu tak serasi agaknye..huu…kena Dr. Ambrose tu gak…

 

written by beba

Incoming search terms:

  • resepi garden pasta salad kenny rogers (84)
  • garden pasta salad kenny rogers recipe (68)
  • resepi pasta salad kenny rogers (51)
  • kenny rogers garden pasta salad recipe (31)
  • resepi garden pasta salad (20)

3 thoughts on “Less fat….less salt….less calories….yumm….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>