Lagi sehari dah nak raya dah ni….

Kejap je masa berlalu kan…macam baru je rasanya start puasa.. ni tup2 dah tinggal sehari je lagi kita berada dalam bulan Ramadhan ni. Rasanya macam takde la awal sangat pon kan kalau kami sekeluarga nak ucapkan ‘Selamat Hari Raya Aidilfitri‘ kepada semua yang sudi datang melawat dan membaca blog kami yang tak seberapa ni..hehehe..

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015

Tahun ni kami sekeluarga, bukan keluarga Anas je tapi keluarga En. Mail akan bersedondon di hari pertama Raya Aidilfitri tahun 2015 ni.. Buat pertama kalinya..hahaha..selalunya memang tema raya kami ‘Rainbow’ 😀 Macam-macam warna ada. Rumah Kajang pon dah diberikan nafas baru, berwajah baru, nampak berseri bergemerlapan gittuuuuu..hehehe… Memang ala-ala almost full makeover lah kat living room depan tu.

Akhir kata, sekali lagi kami sekeluarga nak ucapkan ‘Selamat Hari Raya, Maaf zahir dan batin’ kepada semua. Samada kami terkasar bahasa atau ada apa-apa yang menyinggung perasaan sesiapa, harap maafkan kami ye.. #kosongkosong (macamlah berguna hashtag kat blog..hahah.. :p)

Bagi yang nak balik kampung tu, hati-hati di jalan raya, jangan potong queue, dan harap bersabar la ye kalau yang stuck dalam traffic jam tu.. Selamat berhari raya. Enjoy your holiday..ye haaa… 😀

p.s: Rasa nak tukar template..tengah dok mendraft sikit2..simple2 je lah..asalkan dapat baru..hahaha..dah lama tak bergigih buat template blog ni..semua pon buat kejap gile then terus upload..hahaha..

written by beba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>