Kenapa perlu jealous dengan benda petak pink ni..

Kenapa la En. Alif selalu jealous bile aku duduk depan benda petak pink ni…

Kenapa mesti En. Alif nak kacau bile aku nak bersenang lenang di depan benda petak pink ni..

Kenapa pulak En. Alif mesti nak menangis2 bile dier nampak aku nak duduk atas kerusi yang di depan aku sekarang ni ialah benda petak pink ni…

Kenapa En. Alif suke bersangkut-sangkutan bile aku nak berdepan dengan benda petak pink aku ni..

Kenapa En. Alif tak boleh nak bermain-main sendiri dan membiarkan aku melayan diri di depan benda petak pink..

Kenapa En. Alif masih nak mengacau aku duduk depan benda petak pink ni walaupon dia dah kenyang, semua dah setel etc..etc..

Owh..En. Alif…bagi la peluang kat mak ko ni nak berhappy-happy di depan benda petak pink..cam sekarang..hohoho.. I LOVE YOU ALIF..

benda petak pink ?

dell inspiron 1420 in hot pink!

my hot pink dell laptop..huu..

 

 

written by beba

11 thoughts on “Kenapa perlu jealous dengan benda petak pink ni..”

    1. beba Post Author

      ai cik ejaa..kalau nak satu..kena la beli sendri..lappy ni kalau ikot bayar pon tak abes lagi..seb baik la wat bayar ansur pakai cc ayah dlu..hahaa..

      nnt gi amik award tu..cam ala2 tag gak je tu..byk gak hutang tag ni..hehehe..malam ni la buat..

  1. mummyseri

    Salam beba..ermm nmpknya bkn aliff je lahh..my kids duaorg tu pon sama ..mmg susa la nk besenang lenang kalo dorang tak tido..ada je nak kacaunyer..huhu bile time abah dorang dpn pc x de plak gangguan..sgt jeles ..
    apapon dorang penyerikan..:)..x bole idop tanpe dorang..

    sama la plak kite nyer lappy..cume kite benda petak itam..;)

    1. beba Post Author

      hhahaahaha..nnt la beli satu yg dummy punya tu untuk alif..tapi budak ni kalau yg toys bukannye dier nak pon..nnt sebok gak..haahha..cam tak tau la nak buat ape dah ngan budak ni.. :p

Please let me know what do you think about this post. :D