Jom naik Kapal Terbang!!

Jom kita berterbangan….En. Alif still tak berapa sihat…selsema and batuk2 sket…hopefully karang tak meragam dalam plane nnt..

nak makan ubat seperti biasa sangat susah..seb baik nenek Alif pro bagi makan ubat…dah observe dah cara2..bule buat ke tak, belum tau lagi..haahahah..mak ade gak kasi tips2..

kay laa…kang pukul 1.30pm gitu dah nak gerak dah…lambat2 kang payah…ni pon ade sket lagi blom masukkan as always barang2 cam toiletries semua tu laa…tu mmg selalunya last skali masuk…heehhe..

airasia tambang murah

kami ialah pelanggan setia air asia yang kesian sbb burn satu tiket pergi balik, baggage, and makanan..rugi woo..dah la baggage tu takle kasi kat aku ke…dah tu kena plak bayar extra sbb dah terlebih muatan…ye la..biasanya kalau kitorang beli beg ni bagi 2 la kiranya..aku amik 15kg and anas amik 15kg..so dah 30kg kat situ…bile dah jadik camni..anas takle pergi..dah aku punye quota dah jadik 15kg…kompom la tak cukup2…barang aku ngan Alif kompom2 20kg++..huu..so kali ni balik aku kena la sandang beg extra…berat2 sket pon takpe la..asalkan tak bayar lagi kat AirAsia..dah 2-3 kali dah asik kena bayar excess baggage…bengkrap ai kalau everytime nak kena bayar..huu…

so pasni moral of the story..kalau beli untuk beg ni kena letak under nama aku and Alif..sbb Alif pon skang ni dah dewasa..hohoho..so bule la beli beg..anas tak yah masuk beg…so kalau jadik lagi camni save la beg and kalau ade makanan ke pe…

ops..cam terpanjang lebih plak…kay laaa..mau siap2…dah kol 12 dah pon ni..tinggal sejam setengah jek lagi untuk bersiap!!! go go Beba!! 😀

 

written by beba

Incoming search terms:

  • games kapal terbang (21)

Please let me know what do you think about this post. :D