Hari ni umurku naik lagi 1 angka..

Rasanya cam kejap jek masa berjalan ek..rupe2nya dah ‘dewasa’ dah..walaupon perangai still ade lagi part sebok nak jadik budak lagi tu…hehehe..

happy-birthday-to-meso..happy birthday to me.. 😀

hadiah from dak p dah dapat advance lama dah dari awal bulan hari tu..hehehe..memang dier kasi surprise jek..so nak dipendekkan cerita..memang aku tak pernah mintak pon dier belikan..sebab for me cam ‘mahalnya’ gitu..

pastu kang satu hari ni dak p cam balik awal plak..then cam bagi satu kotak hadiah ni kat Alif..then cakap kat Alif suh bagi kat mak..aku pon cam takde la budget ape pon..siap aku tanye lagi kat dak p..”awak menang cabutan bertuah ke?” hehehe..bule plak dier cakap ye..aku pon ok jek laa…

bule pulak wrapping paper tu warna merah..ade tulisan warna kuning..but kalau tengok sekali imbas cam pattern2 jek..pas dah bukak2 tu..bule plak dier balut 2 kali..tup2 ade plak kad bentuk bear kat yang 2nd wrapper tu..bace2..eh..ade wish advance hepi birthday la plak…pandai dak p wat surprise kat bini dier…

bile tengok hadiahnye lagi la surprise…mahal woo~~ best plak tu..hehehe..

nak amik gambar tak leh plak..so biarlah rahsia dlu.. 😀

p.s: aku ingat ke nak annouce GA simple aku tu..tapi dok carik2 hadiah nye dah ntah ke mana..haiyaa..ingat nak snap gambo dlu..huu..tengok la camne kang nanti… :p

written by beba

3 thoughts on “Hari ni umurku naik lagi 1 angka..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>