Happy Mother’s Day..kay la..belated..huuu..

pasni akan aku updatekan semua entry2 basi yang dah lama..tapi tetap gak nak tulis..heheehe…kepada yang tertunggu2 keputusan Love is you and me contest..sabar ye…esok pagi2 buta akan di annoucekan..hehehe..semua bahan2 dah cukup.. ๐Ÿ˜€ so boleh lah di annouce..tungguuuuuu.. :p

tapi buat masa ni nak cerita pasal mother’s day hari tu…seperti yang dah di bitaukan berulang kali kat blog ni.. :p aku tak berapa nak sehat seminggu yang lepas ni..hari ni cam dah alhamdulillah walaupon tak fully recovered lagi gusi bengkak ni..tapi dah tak sakit mana dah..hehehe..

so takde la kemana-mana pon masa mother’s day yang lepas..just dok umah jek..tido..hohoho..alif plak ayah dier bawak jenjalan ke mana ntah..

pastu kang bangun2..cam tepat2 plak..ade plak mamat McD delivery datang..masa ni dak p and alif dah ade kat umah dah..

rupe2 dak p gi beli kek…my favourite Cheeze Choc !! hehehe..

happy mother's daysampai ke hari ni suku pon tak abes lagi..hahaahah..hari2 amik sket2..hahaah..harap2 tak gemok la hari2 makan cheeze choc ni.. :p

mcdonald deliveryni jek la makanan yang cam ala2 spesel sket untuk orang sakit gusi.. :p bubur ayam McD.. ok laaa..sedap pe…

thanks dak p.. ๐Ÿ˜€ luv ya..

written by beba

4 thoughts on “Happy Mother’s Day..kay la..belated..huuu..”

  1. Pingback: Tweets that mention Happy Motherโ€™s Day..kay la..belated..huuu.. | Habibah & Anas -- Topsy.com

Please let me know what do you think about this post. :D