Happy Birthday Ayah!! Esok Alif datang celebrate sama-sama.. :D

Hari ni (1st July) Birthday ayah aku yg ke-55 tahun…last day dier keja la ni..hehee..pasni dapat title baru la ayah aku..hehe..

alif dan atuk kajang

alif and atuk dier.. 😀

pagi2 buta tadi aku dah sms kat ayah aku..so tak payah la letak kat sini plak..hehehe.. 😀

p.s: tengah packing2 barang…rasanya dah kurang dah barang yang nak dibawak sekarang..ye la…Alif pon dah tak BF lagi..so tak payah la bawak pam and botol2 yang belambak2 tu..save ruang and berat pon kurang.. 😀 tak sabarnya…

p.p.s: esok flight kitorang pukul 10.59am, so kenal gerak awal gak la ni..malam ni kena siap2 kemas2 apa yang patut..yang nak pakai lagi tu sok la baru sumbat2..heehe..makin selalu kita packing ni makan terer plak rasanya..hahaha..dah tau kan ape yang nak dibawak semua..so cam lagi cepat..kalau dulu masa mula packing nak balik kampung ni..berkurun2 la dok pikir nak pack ape..hehe.. 😀

 

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D