Happy 2nd Anniversary to Us!

dah dua tahun kitorang bersama.. 😀

nanti2 cerite..hehe..sebab per? nak celebrate..special2?

tak laa..biasa2 jek..

————————————————-

Perhatian!!

Aku rasa aku ada terdelete satu penyertaan yang paling latest untuk Love is you and me contest. uwaaaa…sorry sangat siapa tu ek..aku tak sempat tengok pon..sebab comment dier end up kat spam aku..aku dah cakap dah not spam kat en.wordpress..tapi bile aku clear kan all spam si en.wordpress yang bijak ni delete pulak dengan comment yg aku cakap not spam tu…ape laaaa…to the contestant tu..maaf ye sesangat..harap2 bule bagi balik your link to me kay…sorry…..

written by beba

9 thoughts on “Happy 2nd Anniversary to Us!”

  1. Intan

    Happy 2nd Anniversary to Beba and ur husband…semoga bahagia milik uols sehingga ke akhir hayat!

    P/s: Beba, thanks ye coz sudi invite k.intan utk join ur contest…tapi kannnn…hu hu…k.intan tahun nie nak merehatkan diri lah dr join contest2 nie.

    Macam penyakit “malas” sedang melanda…tak tau nak buek cam mano 🙁

Please let me know what do you think about this post. :D