first nite??

hehe..merujuk pada komen puan leha di post aku ”ke kota belud” dier kate dier xmo bace sume ntah ape2 ni..tp dier nk tau pasal FIRST NIGHT aku..so leha..ape kate ko tulis dlu ko punye first nite xperience kat blog ko dlu kasi aku bace…hahaha..but seriously imho, cerita tu is way too private to be written and post it in a blog for the whole world to see…even tho..of course i know x bape ramai sgt la yg visit site aku ni..tp still blog ni public..anyone can access it..so better jangan laa…heheh..so sorry ek pn leha..xdapek la den nk nolong..:D hehe..just enough to say that we’ve decided that we are not going to rancang2 ni…kalu nasib baik nnt bule la ade baby..yeay! heheh..

so pn leha..ko skang camne? da berhasil blom? heheh..go go go! skang ni i think my life is good..hepi..en suami pon baik jek ngan aku..walaupon kdg2 panas baran dier tu kuar gak..tp cpt cool down balik..xpe..huu..kdg2 aku rasa dier tu mmg camtu..kalu x puas ati ke pe mesti nk mara2..huu..aku gak jadi mangsa keadaan..tp nk wat camno..terima jek la seadanyer..hehe..cam org selalu kate..marriage life ni kena ade give and take..jgn take..take..take jek..mmg xlama la kang..i hope kitorang ni akan kekal la selamanyer..sampai akhir hayat..heheh..sume org pon nk camtu ye x?

owh..2 hari lepas..aku dengan jayanyer..first time berjaya memasak kari ayam! yeay! hahaha..i know it’s lame..tp memandangkan aku xpenah masak kari n gulai2 ni..that is a huge achievement for me..hehe…and sesungguhnyer it’s edible kay..anas cakap sedap..hahaha..beshnyer..suami aku suke aku mkn ape yg aku masak..no..no…he’s not a sweet talker..so dier xkan ckp sedap kalu xsedap..n maybe dier akan komen this and that..laki aku tu kadang2 suke mengomel gak tu..hahaha..ape2 pon aku sayang gile la kat lelaki sorang tu..huu..luv u dak p…sgt sgt sgt! heheh..kay la..tu jek update for now..jumpe lagi pasni..owh ye…jgn lupe drop a comment or two or three..byk2 pon xpe..kat gallery aku tu..nnt2 aku letak lagi gamba..outdoor session kat kajang xletak lagi tu..huu..ape2 pon..sket2 la aku letak..kang kalu aku da letak sume kang cam da xde gamba plak kang nk letak lagi…:D ja mata..

written by beba

9 thoughts on “first nite??”

  1. Leha

    takmo rancang2?cheh…so kira exam dah buat la nie..tgh tunggu result je la yek!best of luck darling..
    1st nite aku??hehehe..nanti2 aku send msg friendster kat ko ler..privacy sikit btw kita berdua(org kawin jek).takleh la anak dara cam peah or jaja leh baca..kikiki

  2. beba

    malas nk rancang2..hehe..cam besh plak kalu ade baby nnt..hehe..:D xm da byk kali da wat..result jek xdpt2 lagi..hehehe..berusaha la kite same2 ek..haha.best of luck 4 both of us..

  3. peah

    ehem….aku pun nak tau le gak citer…at least for ma knowledge…
    beba and leha…ape salahnyer exam bnyk kali….nnt dah dpt result, kene tggu 10 bln br bole buat exam balik….

Please let me know what do you think about this post. :D