Esok gi umah nenek!

Aktiviti kitorang esok ialah pergi umah nenek..umah nenek is rumah mak kepada mak aku…dua-dua parents ayah aku; tokwan and opah dah pon kembali ke rahmatullah..nenek and atuk alhamdulillah walaupon kadang2 tu tak berapa sehat tapi masih kuat lagi untuk ke sana dan ke mari…

Atuk pon still turun lagi ke kebun dier..

takde benda lagi dah nak cerita…

last skali saje2 jek nak letak gambar ni..

___5_8_9____by_kowareta_kokoro

kiut kan?? ni adik aku yang perempuan no.4 (masabu) tu yang lukis…dier ni mmg rajin gle lukis2 ni…sampai dlu2 time sekolah selalu sangat ponteng sekolah pastu dok lukis2….tapi skang ni dah jadik art student kat kolej..ok la tu kan…hahaha..

p.s: nak kena bangun pagi..tapi tak gak tido2 lagi..huuu..Alif dah lama dah tido…skang ni dah awal dah dier tido…

written by beba

3 thoughts on “Esok gi umah nenek!”

  1. mawar

    balik kajang eh harini?? baper lama kat kl? rasanya sempat tak nak jumpa2 ehehe
    kita gi midvalley ke ^_^

    aku rasa dah lama sangat kot last kita kuar sesama…ko aku daus hehehe :p

    1. beba

      @mawar aku dah ade kat kajang dari jumaat lagi…hohoho…anas takde…so tak kemana sangat laa…ikot mak aku jek..haahah..aku tak reti la nak jalan2 sangat..lgpon nak bawak alif tak senang gak la kang…

Please let me know what do you think about this post. :D