En Suami pon nak shopping online..

tadi tengah hari berenti la van En. Pos Laju depan umah aku..aku memang takde beli ape2 so semestinye la dak p yang dok beli ni…jangan tak tau..laki aku ni dah pandai dah shopping online ni..yang ntah yang kali ke berapa ntah dier dok beli t-shirt dari SBM (superbikemalaysia.com)…

skang ni en. anas tengah bersemangat dengan motor-motor ni ..dier pon ada plan nak beli motor..motor pe tak sure la lagi..hari tu cam da minat ade satu motor ni..pastu cam nak tukar plak..huu…kita tengok dan lihat jek la motor ape yang akan dibelinya nanti..hehe..motor lama dier kat semenanjung tu ape la cerita agaknye..baik jual jek..huuu..

owh..berbalik pada topik..pas nampak van en. Pos Laju tu..aku pon keluar la..biasa nya aku amik satu packages jek..kali ni..mak ai..3 sekali dapat…mengganas tol laki aku ni..hehehe..meh tengok gambar.. 😀

3 packages untuk En. Anas Jupry

3 packages untuk En. Anas Jupry

Barang2 yang En. Anas kita beli..

Barang2 yang En. Anas kita beli..

hohoho..ganas2…aku pon baru jek tadi beli Felt online and toys for Alif…hehe..baru dapat gaji dari part-time job aku..dah lama da tak keja..baru jek bulan lepas sambung balik..dapat la sket…hehehe…kesian kat anak bujang aku sorang ni..mainan dier sket sangat..nanti bila dah sampai aku tunjuk apenye yang aku beli untuk En. Alif..hehehe..

p/s: status cheque kat nuffnang aku skang ni ‘sent’ hohoh..tak sabar nak tengok first cheque dari Nuffnang ni..hehehe..nanti dah sampai aku kasi tepek satu gambar besar2..hahaha..

written by beba

3 thoughts on “En Suami pon nak shopping online..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>