dok pekena GCB lagi…yum..yum..

tadi dok gi McD lagi..ape lagi…GCB la..for the 3rd time..hehehehe..macam dalam usaha nak menambah lemak di perut jek..hahaha..

thanks to McDonalds Drive Thru, tak payah la aku nak bersiap2, mekap2 bagai..ngan baju tido jek..seluar and t-shirt lusuh..pakai tudung..terus…hohoho..

Drive Thru

pastu kitorang lepak jek kat dalam kereta..makan2 dah abes semua..kenyang gile yummy yummylicious..balik jek laa..pastu pe lagi..layan CSI Trilogy plak..

tu jek update untuk kali ni..hehe.. :p

written by beba

8 thoughts on “dok pekena GCB lagi…yum..yum..”

  1. yan

    drive thru mekdi ni mmg menyenangkn kje kiter.. agak2 lapar.. singgah then leh mkn dlm kete.. tp ader gak yg sengal.. 2 kali asben beli.. norder lain dptnyer lain… kotak da betul tp isi lain.. ish ish.. cemane tah jd gitu

  2. beba Post Author

    @efa hahaaha..alif kena ikat kat car seat belakang..pastu kasi la dier fries ke nugget ke..and air dier kat blakang tu..buat masa ni mmg ok jek every time kitorang makan dalam kereta..hehee..

    @yan kitorang ok jek..tak pernah lagi kena camtu..hehe..nasib tak baik la tu agaknye..hehe..tak pon pekerja McD tempat yan tu jenis careless..hehe..

    @sang ayah yo laa..mmg siap..tapi siapkan duit gak..ahaha..

    @tiha for me memang sedap..skang ni dah masuk list burger kegemaran dah..hehe..

    @nana haaa..kena la try tu..belum cuba belum tau.. 😀

    @mawar iklan tu untuk first time jek..yang 2nd and 3rd tu sbb mmg dah kemaruk ngan rasa dier..haha..aku tak kesah pon bab makan ni..for me slagi bule makan…makan jek..tak perlu la nak sekat diri tak makan tu tak makan ni..lagi2 kalau sedap..kalau tak sedap tu mmg skali jek laa..pastu dah tak gi lagi dah…hehe

    @iefa hahaah…takpe2..berat aku skang ni ok lagi pips…skang dah dapat berat before pregnant dlu..cuma shape jek la tak cam dlu…hahaha..tu kena usaha lain plak..kalau setakat cut food jek tak jalan..lemak degil..heheh..harga dier mmg mahal pips..tapi sedap..yum..yum..lgpon dier ni cam ala2 prosperity burger kot..ada season dier..tak sure la aku..kan cam ada tulis for limited time..

Please let me know what do you think about this post. :D