Damon.Stefan.Damon.Stefan.Damon.Stefan?

wohohoho..hari tu baru jek habis tengok The Vampire Diaries Season 1..besh woo…and semestinya Damon and Stefan dua-dua pon hot..hahaha..no wonder Katherine takle nak pilih sorang jek..hahahaa..

damon and stefan

hotness!!

adakah mereka2 ni sebab aku tak update blog? hahaa..maybe antara sebabnya gak kot..hehe..sejak bulan puasa ni cam malas plak nak update blog.. :p

tapi kalau dah start tengok cerita ni mmg susah gak la nak berenti.. 😀 surely mamat vampire 2 orang ni lagi hot daripada Edward Cullen (the movie, yang novel still hot lagi..sbb from my own imagination..hohoho..)

the vampire diaries season 1

apa2 pon memang sangat tak sabar nak tunggu season 2 pulak..ntah bile la keluar nya..

the vampire diaries

tapi skang ni tengok dok ketar tengok FlashForward la pulak…hahaha..memula cam tak kesah sangat masa tengok kat TV..sbb cam tak tau ape asal usulnya..masa aku first time nampak tu cam cerita masa kat hospital..so cam pikir cite doktor ke pe ke…tapi 2-3 hari lepas cam tertengok 1st episode FlashForward kat FOX..terus cam..wah..best ni..kena tengok..so skang ni tengah tengok laaa..stream online jek..aku malas nak follow2 kat tv ni sebab sememangnya akan missed..

flashforward season 1

jom tengok flashforward!!

rupa-rupanya 2-2 series kat atas ni based on novels:

  • The Vampire Diaries – L.J Smith
  • FlashForward – Robert J. Sawyer

Aku selalu jumpe novel The Vampire Diaries kat kedai buku yang aku slalu pergi..tapi cam tak terbeli la plak..hahaah..skang ni pon tengah bace novel Shutter Island (pon skang dah ade movie..Leonardo DiCaprio heronya.. )

So adakah lepas ni nak baca buku FlashForward and The Vampire Diaries?? Maybe…hehehe.. 😀

p.s: dalam dok enjoy cerita ni pon still ada gak job sket..heheh..dapat la duit lebih sket untuk raya nanti..hohoho..

p.p.s: dah jumpa satu handbag pink yang cantek kat ROXY..tapi tak beli lagi..kot2 ade lagi cantek kat tempat lain..sbb yang tu cam kecik sket..tak muat nak sumbat botol alif segala…

written by beba

One thought on “Damon.Stefan.Damon.Stefan.Damon.Stefan?”

Please let me know what do you think about this post. :D