contact details..

ntuk sesape nnt yg nk kawen n cam berminat ngan baju yg kitorang pakai ke..ape ke..( especially to farahgg yg dok bertanye pasal gown putih yg aku pakai tu..)aku just post jek la kat sini contact details org yg kitorang amik arituh..

ntuk make-up and baju tu…just call mai @ 012 3574961
as for the photographer tu..call en. rashdi @ 012 3511569

rasanyer tu jek la kot..haha..gamba kitorang ngan en rashdi ni blom siap lagi..sbb kitorang cakap kat dier nk amik bulan 6..time kawen apek nnt..malas la nk post ke ape ke..kang MIA plak kang..kitorang gak yg ngange jek..kalu men pas2 plak kang..da lonyai baru la kitorang dapat tgk…so better this way…xkesah la dpt lambat ke ape ke…asalkan kitorang yg first rasmi album tu..hahaha..rasanyer anytime soon dier akan upload kan ke fotopages dier..so kalu korang nk tgk hasil kerja dier, just visit his fotopages.

just for now tu jek la dlu..aku tgh berusaha skang ni ntuk finishing touch aku punye layout..tp blog blom lagik..hehe..go slow man..:D kay la..nk menyambung kije..:p jaa..

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D