busy ke malas?? :p

hehe..rasanya bulan ni memang cam busy tu ade gak..tapi malas pon ye gak..so dua2 la kot..sebab tu la cam jarang jek rasanya update blog..kalau update pon cam mengarut ntah ape2..hahaa..

tak tau la nak cerita pe..skang ni aku dalam proses redesigning blog hantaran kahwin mak aku..dah jumpe one template yang cun..tapi banyak gak kerjanya..sebab banyak gak feature yang takde..so aku kena tambah sendiri..

and rasanya sok or lusa pas dapat confirmation from my former bos, akan start untuk setup and design untuk blog dier plak..maksudnya tu kena stop dlu la wat untuk blog mak aku tu..hehe..tak pon hari ni bekerja keras siapkan ke.

woh..kan hari tu aku pernah cerita pasal nak beli celcom broadband prepaid tu kan, kat post ni: 2 hari tanpa internet.

hari tu balik2 jek dari kajang rupa en. anas dengan baik hatinya dah belikan untuk aku..hohoho..hepinya!! thanks dak p…

celcom broadband prepaid

credit: buysell.mypdacafe.com

nak amik gambar tak amik2..so google jek la gambo..hehe.. 😀

so skang ni aku tengah update blog di Kg. Klias Kecil menggunakan Celcom Broadband Prepaid aku yang baru!! 😀 banzai…hohoho..not bad la the connection..yang penting ade internet…ok laa..nak sambung wat kerja sket..

2 hari tanpa internet

written by beba

5 thoughts on “busy ke malas?? :p”

    1. beba

      @pips ni daily broadband la..prepaid..kalau nak guna baru activate..sehari rm6 jek..kalau sekali2 nak guna kat kampung.. 😀 mmg rugi la kalau aku subscribe yg bulanan punye..sape plak nak guna sampai 2 berukband..hehe.

      @azzey hehe..asalkan ada bule access internet pon dah cun..hehe..tapi first time gune mmg memuaskan..

Please let me know what do you think about this post. :D