Bulan yang langsung tak productive..

Bulan ni rasanya yang macam paling takde update kot blog aku ni kan? honestly lately memang takde mood langsung nak update blog..kalau setakat idea tu memang la tak berapa nak ade..tapi still boleh jek buat yang blog challenge tu kan..heheehe..

Lagi satu yang membuatkan aku tak terupdate blog ni was due to the very very very bad internet connection..streamyx buat hal kat seminggu gak laa..huu.tiga kali very tau..siap bold lagi..memang ape pon takle nak buat la..lepas internet cam dah ok plak..laptop plak yang buat hal..memang bertambah lagi takde mood aku nak update ape2 cite pon kat blog ni..huu..

ni pon harap2 ok la laptop ni..dah lama berkhidmat ngan aku dah laptop ni.. πŸ˜€

and 2-3-4 hari ni memang mood aku tak berapa nak elok..huu..

tak sabar plak nak balik kajang.. πŸ˜€ seminggu jek..tapi laki aku tak dapat plak pergi sekali..cam ade kerja..dah 2 kali dah ni tiket dier burn sebab tak le nak balik..

owh..hari tu aku ade dapat order buat animated banners..6 sizes..dapat gak la duit poket lebih..hehehe..ingat nak carik handbag laa..handbag aku yang besar gabak warna hitam ala2 beg doraemon tu cam dah kesian gak la rupenye..asik pakai dier jek..pastu sumbat segala bendanya dalam tu..

125x125 animated banner ni la one of the banner yang aku buat tu…yang ni size 125x125px πŸ˜€

ok la tu kan..kalau tak takkan la diapprovedkan by my client tu kan.. :p banners ni semua sama jek design..size jek lain..yang sometimes layout dier lain sket la sebab nak accommodate the sizes..

yang lain2 ade aku post kat site porfolio aku: Animated Banners [coverdiri]

okay la kot..terasa macam nak makan doughtnut la hari ni..sat gi nak buat la..semalam dok cari buku yang aku tulis resipi tu tak jumpa la plak..then laptop pon buat hal…ni baru boleh access blog..so refer kat blog jek la.. πŸ˜€ nasib baik la ade blog and terajin plak nak share resipi donut tradisional ni..kalau tak mmg kena try resipi lain la pulak kot…

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D