Blog Ini Sudah Berusia 4 Tahun..Hoyee~~

blog-4th-anniversary

tup tap tup tap..rupanya dah 4 tahun dah umur blog ni ek..kalau budak2 tu mmg dah doh petah bercakap la kot..tapi disebabkan blog, mmg sunyi jek laaa…lagi2 kalau tuan dia malas beno nak mengupdate ye tak? hehehe..

Semua pon beranjak lagi setahun..umur pon sikit jek lagi nak cecah ke angka 3 di depan..hehe..as for Alif pulak..tahun ni dah nak masuk 3 tahun dah..dah besar dah dia..sekarang ni cakap dia boleh tahan la jugak nak melayannye..hehe..tapi memang kadang2 tu dia ni buat aku dok ketawa sendri2 pon ade…sometimes nak marah pon kena dok berlakon ngan dia wat2 marah..padahal dah nak tergelak dah tengok gelagat dia.. :p

nanti2 bila ade masa aku nak buat satu post untuk update perkembangan Alif plak..dah lama dah tak buat…aku ade few videos yang cam aku nak upload kat blog ni…wat kenangan la katakan..hehehe..tapi still belum transfer from handphone..tadi dah try..tapi ntah ape hal ntah ngan bluetooth aku..so sat2 lagi la..

aku ni kalau ikot plan banyak..tapi nak dikerjakan tu yang tak sempat2 tu..hehehe..ni semua sebab The Sims Social..<– nak gak salahkan mende lain..hehehe.. :p

written by beba

One thought on “Blog Ini Sudah Berusia 4 Tahun..Hoyee~~”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>