Balik Kajang Tinggal Laki Sorang2 kat KK..

balik kampung dengan airasia

Jap lagi (petang karang) aku and alif berdua akan berterbangan bersama AirAsia..nak balik Kajang..but unfortunately dak p tak le pergi sekali..huu..seb baik masa beli tiket tu murah jek..padahal beli pon sebab dak p yang nak balik nak tengok MotoGP..tapi last2 dier plak yang tak balik..

dah 2 kali dah la tiket dak p burn gitu jek..skang ni kalau beli tiket mesti letak beg and makanan under nama Alif..sebab last time masa first time dak p tak jadik balik tu sia2 jek kena bayar excess baggage sebab dia kata kalau tak naik kapal dia tak kira yang kita bayar tu..mmg ampes..tapi tak sure la betul ke tak..terasa cam tipu pon ade..sebab dier tak bagi resit after bayar for excess baggage tu..kalau ye tipu nasib orang tu la makan duit haram…tapi kalau betul pon tak patut la airasia buat cam tu..sebab kitorang dah bayar..ape salahnye kasi jek masuk..bape kilo jek pon masa tu lebih..

pernah gak dlu kat KL ade lebih sket..tapi orang kat counter tu baik dier kasi lepas jek…so rasanya depend on yang  jaga counter tu gak la kot..

kay laaa..tu jek for now..tak best gak la balik Kajang kalau dak p tak de skali..tak le nak gi jalan2 sangat..huu..

p.s: still belum siap lagi packing baju ni..

written by beba

One thought on “Balik Kajang Tinggal Laki Sorang2 kat KK..”

Please let me know what do you think about this post. :D