back to Kajang!! yeay

lg seminggu jek…next week balik kajang..yeay…sampai jek sane aku nk makan sume mende yg aku xdapat kat sini…um..kat bawah ni list ape yg aku nk makan kat sane..hohoho :

  1. nandos!! 1/2 chicken( anas da bg kebenaran!hehe ) extra hot with peri chips and fresco salad.
  2. nasik lemak sambal pedas gle ( nk yg mak wat! mmg tersedap di dunia)
  3. kueh teow goreng kerang ( nk yg mak wat gak..huu )
  4. laksa penang..

um..tu jek la kot..hohoho..mak gak kena watkan..hahaha..ampes..owh..this week da kena da carik kan brg2 yg org sane mintak kirimkan ni…huu..nk kena kuar malam2 la plak..huu..benda tu sume ade kat pasar malam..kat ngan pasar filipin tu..tgk la nnt bile nk pegi..pas anas dapat gaji la kot..hahaha..buat masa ni kitorang still cukup2 jek duit..bile bulan 8 nnt baru la cam da start stable balik..for next month 1200 jek ntuk bayar kitorangnyer photographer..so duit da abes kat situ..kena berjimat2 la ntuk survive..heheh..

ape jek lagi ek nk cite…huu..ntah la..buat masa ni tu jek la kot…

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D