Anas’s New Wallet

hohoho..aku cam da agak lama nak post pasal ni..saje jek..nak tunjuk betapa dahsyatnye laki aku pakai wallet dier..heheh…tak cayer? tgk gambar ni…

Wallet dak p yang da almost hancur....

ex-Wallet dak p yang da almost hancur....

wallet ni beli 2 tahun lepas untuk Hantaran masa kitorang bertunang dlu…setelah berkhidmat selama 2 tahun..macam ni la keadaan en. Wallet..begitu sadis skali…dan perkhidmatan en. Wallet telah pon ditamatkan beberapa minggu lepas ( dan aku baru jek sebok nk buat post pasal ni..:p) hohoho…

kali ni kitorang carik jenis yg cam nampak kuat sket…yg boleh withstand keganasan dak p terhadap wallet2..:D carik punya carik kat tune store, 1Borneo akhirnya kitorang jumpe wallet jenis Camel Active…wallet ni nampak macam keras sket laa…

En Camel Active yang akan dilanyak oleh dak p...

En Camel Active yang akan dilanyak oleh dak p...

so aku berharap wallet ni akan bertahan lebih lama laa….:p

written by beba

4 thoughts on “Anas’s New Wallet”

Please let me know what do you think about this post. :D